Merhaba

Merhaba. Bu blog, Sineteci, Amca Size Gazeteci Diyebilir miyim? kitabından yola çıkılarak oluşturuldu. Adı da oradan geliyor. Kitap hazırlandıktan sonra da “Türk sinemasında gazeteci figürü” araştırmamızı kapsayan başka filmlere de ulaştık. Yani, araştırma sürecek. Burada öncelikle, kitapta yer veremediğimiz filmleri aktarmayı amaçlıyoruz. Ama kitapla sınırlı değiliz. Türkiye sineması ve/veya gazetecilik konusunda da araştırma, inceleme, görüş ve yorumlara açığız. Hoşgeldiniz.

Sineteci'de

Reha Erdem'e Venedik'ten ödül Antalya'da En İyi Film Mavi Bisiklet Bir Zamanlar Anadolu'da En İyi 100'de Londra'nın galibi Sivas Yılın 'Genç Cadı'sı Begüm Akkaya Sadri Alışık Oyuncu Ödülleri Esme Madra'ya Güney Kore'den ödül

1 Temmuz 2014 Salı

Fida Film "Devam" dedi

Fida Film, sinema ve film sektörüne ara vermeden devam edeceğini açıkladı. Yapılan açıklamada şöyle denildi: "Fida Film A.Ş. ve iştirakleri, Türkiye sinema ve film sektöründe 49 yıldır faaliyet göstermektedir. İştigal konularında sektörde lider konumunda olan şirketlerimiz ile ilgili son zamanlarda bir kısım gerçek dışı ve maksatlı haber yapılmakta olduğunu görmekteyiz. Fida Film ve iştirakleri, iştigal alanlarında her zamanki konumuyla ve kararlılığıyla faaliyetlerine devam etmektedir. Bu doğrultuda şirketimiz tarafından talep edilen tedbir ve koruma önlemleri mahkemece uygun görülmüş ve şirketimizin ticari faaliyetlerine devam etmesi için gerekli tedbirlere hükmedilmiştir. Şirketlerimiz bu kararla 49 yıldır faaliyet gösterdiği sinema ve film sektörüne ara vermeden devam edecektir." (medyatava.com)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder