Merhaba

Merhaba. Bu blog, Sineteci, Amca Size Gazeteci Diyebilir miyim? kitabından yola çıkılarak oluşturuldu. Adı da oradan geliyor. Kitap hazırlandıktan sonra da “Türk sinemasında gazeteci figürü” araştırmamızı kapsayan başka filmlere de ulaştık. Yani, araştırma sürecek. Burada öncelikle, kitapta yer veremediğimiz filmleri aktarmayı amaçlıyoruz. Ama kitapla sınırlı değiliz. Türkiye sineması ve/veya gazetecilik konusunda da araştırma, inceleme, görüş ve yorumlara açığız. Hoşgeldiniz.

Sineteci'de

Reha Erdem'e Venedik'ten ödül Antalya'da En İyi Film Mavi Bisiklet Bir Zamanlar Anadolu'da En İyi 100'de Londra'nın galibi Sivas Yılın 'Genç Cadı'sı Begüm Akkaya Sadri Alışık Oyuncu Ödülleri Esme Madra'ya Güney Kore'den ödül

25 Aralık 2012 Salı

Sine-Sen'e yeni yönetim

Sinema Emekçileri Sendikası'nın yeni yönetimi belirlendi. Yapılan 12. Olağan Genel Kurul'da seçilen yeni kurullar şu üyelerden oluştu:
Yönetim Kurulu Genel Başkan: Zafer Ayden, Genel Sekreter: Hale İşsever, Üyeler: İlksen Birgün Başarır, Sinan Güngör, Melih Biçer, Günay Günaydın ve Galip Görür.
Denetim Kurulu; Meriç Demiray, Eyüp Boz, Selda Çiçek.
Disiplin Kurulu: Ömer Uğur, Mevlüt Koçak, H. Mehmet Esen.
Sine-Sen üyeleri, Genel Kurul sonrasında, Galatasaray Lisesi önünde, iş kazasında ölen sinema emekçilerini andı. Üyeler, tüm uyarılara rağmen önlem alınmadığını vurguladı. Sine-Sen üyeleri, eylem boyunca "Setlerde ölmek istemiyoruz" yazan bir pankart ve setlerde ölen sinema emekçilerinin fotoğraflarını taşıdı. (sendika.org)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder